Concursuri de Robotica

ROBOTescu isi propune sa pregateasca in acest an echipe fantastice de mici Ingineri, Programatori, Arhitecti, Artisti, Inventatori… Prieteni… care sa participe la concursurile de Robotica.
Cream roboti, programam, inventam viitorul. In joaca.

Am ales un concurs la nivel mondial, parte din seria First LEGO League. Echipa ROBOTescu organizeaza grupa de pregatire pentru sectiunea Junior (6-10 ani).

Pregatirea pentru concurs se realizeaza pe parcursul perioadei octombrie 2019 – februarie 2020, o data pe saptamana, miercuri de la 18:00-19:00 (exceptand vacantele scolare). 

Scopul nostru:  copiii vor invata sa rezolve probleme…in joaca.

   * Vor lucra la un proiect concret si de durata, vor crea roboti si ii vor programa pentru a oferi o solutie tematicii concursului. Isi vor dezvolta astfel abilitati STEM (Stiinta, Tehnologie, Inginerie, Matematica). Din experienta noastra, cand ai un proiect clar, cand te joci si esti pasionat… atunci inveti cel mai bine.
   * Vor invata sa lucreze in echipa. Vor invata sa asculte si sa-i respecte pe ceilalti, precum si sa isi expuna punctul de vedere cu rationamente logice. Ne dezvoltam astfel abilitatile de comunicare si prezentare.
   * Vor invata sa isi prezinte ideile si le vom intari increderea ca orice problema are solutie … ba chiar mai multe. Daca cineva gandeste sistematic sa rezolve o problema de asemenea anvergura, speram ca pe viitor sa nu se sperie de problemele cotidiene.  
   * Vor trai emotia unui concurs si vor primi felicitarile si increderea din partea juriului.

Pregatirea pentru acest concurs incepe pe 2 Octombrie 2019 si se va desfasura pe parcursul a 13 sedinte (pana in februarie 2020).

Va rugam sa ne contactati pentru detalii si inscrieri:

office@robotescu.net.