Curs ROBLOX

Mereu descoperim pasiuni noi la copiii nostri si ne dorim sa ii sprijinim. Ni se pare poate uneori ca cei mici se joaca prea mult pe calculator si incercam sa gasim solutii. Noi va propunem sa folosim pasiunea lor pentru a-i determina sa devina creatori de tehnologie, nu doar consumatori. In ultimul timp, multi copii au descoperit ROBLOX-ul asa ca Echipa ROBOTescu isi propune sa ii invete pe copii sa isi creeze propriul lor joc 3D folosind Roblox Studio. Cursul se va desfasura in perioada  22 Iulie- 19 august 2020 iar pe parcursul acestuia, copiii vor intelege si ce inseamna un limbaj de programare, cum sa creeze sau sa editeze scripturi, dezvoltandu-si astfel gandirea logica si matematica.

Videoclipul de prezentare a cursului poate fi accesat la urmatoarea adresa:

https://www.youtube.com/watch?v=bePMeyfcYns

Copiii vor avea access la o platforma (Discord) dedicata acestui curs unde vor primi asistenta pe toata perioada cursului. In primele 3 saptamani de curs, vor primi cate un tutorial pe saptamana in format video. Aceste tutoriale sunt create special de Echipa ROBOTescu pentru acest curs pentru a ajuta copiii sa isi insuseasca notiunile de baza si sa ii determine sa isi doreasca sa descopere mai mult. Ei vor putea sa lucreze cand doresc si sa ne adreseze intrebari pentru a primi sprijin acolo unde au nevoie. In ultima saptamana, ei vor participa la o sedinta on-line, pe 19 august de la ora 18:30, pe parcursul careia, intructorul ROBOTescu ii va invata cum sa realizeze un joc pe nivele, la care vor contribui toti cursantii. Acesta va fi proiectul final al acestui curs, proiect pe care il vor putea continua si dupa aceea daca doresc.

Pretul pentru acest min-curs este de 200 Ron si include atat accessul la platforma dedicata cursului (Discord) unde copiii primesc acces la tutorialele-video si unde vor avea asistenta pe parcursul saptamanilor de curs din partea trainerilor ROBOTescu, cat si participarea la ultima sedinta care se va desfasura on-line cu intreaga echipa pentru realizarea jocului in ROBLOX.

Varsta minima recomandata: 9 ani