Robotica la tine acasa

Va invitam sa descoperiti lumea roboticii, intr-un modul flexibil de lectii saptamanale, folosind kit-urile Micro:Bit puse la dispozitie de ROBOTescu. Putem sa va imprumutam echipamentele acasa sau le puteti cumpara de la noi daca doriti (catre Magazin Online). Este important sa le oferim copiilor si in aceasta perioada, posibilitatea sa isi descopere pasiunea pentru robotica!

Micro:Bit este un mini computer cu procesor, port USB, butoane, matrice de LEDuri, porturi de conectare accesorii, Bluetooth, Busola si Accelerometru, Senzori de temperatura si de intensitate magnetica. Va prezentam mai jos accesorii si kituri de experimente controlabile cu Micro:Bit si programabile cu un limbaj asemanator Scratch: https://makecode.microbit.org/#editor

Kit de contructie tip Lego:

Set de constructie cu piese tip Lego cu ajutorul carora putem construi 6 experimente de robotica controlate cu Micro:Bit: masinuta, stergatoare de geamuri, semafor, lampa cu senzor, catapulta sau ventilator cu senzor.

cumpara Kit de constructie

Masina de teren 4×4 cu omniwheels.

Se construieste din piese tip Lego si se programeaza sa se deplaseze in orice directie, sa faca drifturi si sa aprinda LEDurile curcubeu de pe placuta de extensie din kit. Foloseste 4 servomotoare.

cumpara Masina de teren 4×4 cu omniwheels

Smart car programabil:

Aceasta masinuta-robot functioneaza si fara Micro:Bit. Are senzor ultrasonic in fata si leduri multicolore. O vom putea programa in modurile: „urmarire line”, „evitare de obstacole” sau „mergi si pastreaza distanta fata de antemergator”. Se pot face peste 10 mini lectii de robotica cu acest dispozitiv.

cumpara Smart car programabil TPBot

Smart watch programabil:

Micro:Bit devine un ceas de mana ce poate fi programat sa afiseze ora, sa fie busola, cronometru sau termometru. Poate deveni un gadget iesit din comun pentru un viitor inginer.

cumpara Smart watch programabil

Kit de experimente smart:

Un super kit de electronica si experimente smart ce contine: afisaj OLED, mini difuzor, senzor de miscare, sensor de contact, senzor de umiditate (pt sol), extra LEDuri, mini tastatura, potentiometru extern. Se pot face 19 lectii de robotica si programare cu acest kit. Fiecare accesoriu va fi conectat de catre copii pe placa de extensie si programat prin Micro:Bit.

cumpara Kit de experimente smart

Kit de electronica:

Acest set este ideal pentru a-i invata pe copii conceptele de baza din electronica. Se pot face peste 10 experimente ce includ rezistori, diode LED colorate, un tranzistor, un potentiometru, un senzor de temperatura, un senzor de lumina, un ventilator sau un servormotor. Copiii vor construi ei insisi circuitul inainte sa il programeze cu Micro:Bit

cumpara Kit de electronica

Varsta recomandata: 8 -14 ani

Pretul: 240 Ron (include imprumutarea pentru 2 saptamani a echipamentului si lectiile de programare)


Pentru informatii si inscrieri ne puteti contacta pe email la office@robotescu.net