Robotica Online

Vacanta mare a venit iar cei mici sunt dornici de joaca si de activitati distractive. Stim ca multi dintre ei indragesc constructiile LEGO si au multe piese acasa.
Poate unii dintre ei si-ar dori sa aiba si un animal de companie, dar uneori acest lucru nu este posibil intr-un apartament.
Dar oare ce ar zice daca ar putea sa dea ”viata” constructiilor LEGO si cu ajutorul unor echipamente robotice, sa isi construiasca acasa propriul robot-animalut de companie pe care sa il programeze?

Va invitam sa vedeti ce se poate face cu mormanul de piese LEGO pe care copilul il are acasa si  cateva echipamente pe care ROBOTescu vi le inchiriaza:

https://youtu.be/G-i90YsQNL8

Cateva detalii ale campaniei: Adopta un robotel!

  • Echipamentele pe care le puteti inchiria includ: 1 Micro:Bit; 1 placa de extensie Kittenbot; 2 motoare normale + 2 motoare servo; roti (optional)
  • 2 lectii de programare dedicate acestui echipament: 24 Iunie si 1 iulie de la ora 18:30.
  • perioada inscreierii pentru rezervarea echipamentului: 16-19 Iunie (momentan numarul echipamentelor este limitat asa ca vom face o lista de inscrieri)
  • pretul : 200 Ron (include inchirierea pentru 2 saptamani a echipamentului si cele 2 lectii de programare)
  • varsta recomandata: 7 -14 ani

Daca cei mici sunt interesati sa isi construiasca cum vor ei robotelul-animalut de companie folosind piesele LEGO pe care le au acasa si echipamentul inchiriat de la noi, va rugam sa ne trimiteti pana pe 19 Iunie un mail la office@robotescu.net cu: numele copilului, varsta, si un numar de telefon al parintelui.