Skip links

Despre noi

Fosti colegi de la Facultatea de Automatica, actuali parinti de copii curiosi, ne-am unit fortele pentru a crea Robotescu - clubul nostru de robotica si programare unde copiii invata, construiesc si se distreaza in acelasi timp! Cat de tare ne-am fi distrat noi daca am fi avut asa ceva cand eram mici?

Fiind ingineri cu experienta, ne-am dat seama ca viitorul este inteligent si trebuie sa ne pregatim copiii cat mai bine pentru el. Asa ca, am creat o oaza de invatare, unde copiii pot explora lumea roboticii si a programarii prin intermediul jocurilor si a experimentelor. De la construirea de roboti pana la programarea lor, de la probleme analitice la experimentarea matematicii si fizicii, suntem aici sa ajutam copiii sa-si dezvolte abilitatile si sa creasca creativ intr-un mediu distractiv si educativ. Si cine stie, poate vom vedea urmatorul Elon Musk sau Bill Gates iesind din Robotescu!

Echipa Robotescu

Mihaela Roșca

Information Management Engineer la o corporatie multinationala cu peste 17 ani experienta in domeniul IT, mama a doi copii pasionati de tehnologie, jocuri si programare.

Curs preferat: Robotica cu Lego Spike Prime

Iulian Vîrban

Programator roboti industriali la o multinationala cu peste 17 ani experienta, tatal a doi copii pasionati de tehnologie, jocuri si programare.

Curs preferat: programarea in Roblox.

Florin Roșca

Programator microprocesoare la o firma romaneasca cu peste 17 ani experienta. Tatal a doi copii pasionati de tehnologie, jocuri si programare.

Curs preferat: Robotica cu micro:bit.

Aparitii Media

Robotescu, povestea noastră pe micile ecrane

Home
Contul meu
Cos
Cauta