Evenimente Publice

Workshopuri de Robotica cu LEGO

Din 27 Mai, va asteptam Joi de la 18:30, la Workshopurile de Robotica LEGO pentru copii si parinti din cadrul Cartier Hub (Auchan Drumul Taberelor – la Mezanin).
Seria de 4 workshopuri (27 mai, 3 iunie, 10 iunie si 17 iunie) isi propune sa:
* Ne folosim imaginatia si indemanarea pentru a construi robotei din: piese LEGO, motorase, senzori si centru de comanda
* Invatam impreuna sa ii controlam cu ajutorul programarii pe laptopuri/tablete (fiecare echipa parinte-copil va lucra la cate un laptop/tableta si cate un kit de robotica educationala LEGO)
* Ne distram si castigam timp de calitate petrecut impreuna cu copiii

Fiecare workshop ii va ajuta pe copii sa patrunda in fascinanta lume a roboticii si sa isi descopere pasiuni noi:
* construim robotul explorator Milo care poate sa ajunga in locuri inaccesibile omului
* descoperim fortele care fac obiectele sa se miste construind si testand cu robotul-masinarie
* invatam despre viteza si pilot automat cu ajutorul masinii de curse cu senzor de miscare
* experimentam cum putem contrui cladiri rezistente si le testam pe un simulator de cutremur robotizat

Taxa de participare: 100 RON/workshop pentru fiecare echipa parinte-copil. Recomandat copiilor intre 6-12 ani.

Pentru inscreire va rugam sa completati formularul:

https://forms.gle/gxRZLrfS1RgeEY9MA


Participarea se va realiza in limita locurilor disponibile. Dupa completarea formularului de inscriere, veti fi contactati pe email/telefon pentru a confirma participarea.

Nota: Purtarea mastii si dezinfectarea mainilor sunt obligatorii. Workshopul se va desfasura intr-un spatiu generos ce permite respectarea distantei dintre participanti si respectarea regulilor impuse pe perioada pandemiei. Toate echipamentele sunt dezinfectate corespunzator.

Scoala Altfel – Martie 2021

Pe 5 Martie 2021 ROBOTescu participa la proiectul scoala altfel cu un Workshop de Robotica LEGO pentru copii:

* Ne folosim imaginatia si indemanarea pentru a construi o masina-robot
* Invatam impreuna sa o controlam cu ajutorul programarii


Workshop de Robotica LEGO @Bistro Dorobanti – 18 Ianuarie 2020

Pe 18 Ianuarie 2020 intre 11:00- 12:30, ROBOTescu va invita la Bistro Dorobanti (Șoseaua Ștefan cel Mare 1-3, București) la un Workshop de Robotica LEGO la care vor participa echipe de parinti si copii:

* Ne folosim imaginatia si indemanarea pentru a construi o masina-robot
* Invatam impreuna sa o controlam cu ajutorul programarii
* Participam la o cursa de masini si castigam timp de calitate petrecut impreuna cu copiii

Pentru participare va invitam sa completati formularul de inscriere:
https://forms.gle/BuWvfUTkBfPqjgK97

Robotics Fun
„ROBOTescu pune Romania pe Harta Europeana a Roboticii in cadrul European Robotics Week 2019”

Copii si parinti, pregatiti-va pentru un eveniment GRATUIT si distractiv in cadrul caruia veti construi cladiri solide dar foarte inalte folosind piese LEGO. Vor rezista acestea unui cutremur?
Haideti sa aflam pe 22 Noiembrie 2019 testandu-le pe simulatoarele de cutremur ce folosesc motoare, senzori si caramizi LEGO. Echipa ROBOTescu va va invata cum sa le programati pentru a simula „zguduiala” specifica.


Haideti sa aflam pe 22 Noiembrie 2019 testandu-le pe simulatoarele de cutremur ce folosesc motoare, senzori si caramizi LEGO. Echipa ROBOTescu va va invata cum sa le programati pentru a simula „zguduiala” specifica.

Sunteti pregatiti sa descoperiti Fizica si Matematica in timp ce va jucati cu kiturile „LEGO Mechanisms and Pneumatics”?

Vreti sa ne aratati care este robotul de jucarie preferat? Nu uitati sa il aduceti cu voi de acasa pentru a ne juca impreuna vineri, 22 Nov de la 18:30 la 20:00 la Cartier Hub (Auchan Drumul Taberelor).

Va invitam sa va inregistrati folosind formularul:
https://forms.gle/tUfNUemNsWYNPgDH9

Pagina oficiala a Saptamanii Robotice:

Acasa

https://www.eu-robotics.net/robotics_week/events/erw-2019-events/index.html?c=ro

Demonstratii de Electronica pentru copii

MARTI, 29.10.2019, de la 18:30 – 20:00 – Atelier Demonstrativ de Electronica pentru copii, detalii aici: https://web.facebook.com/events/395883108030411/

Vom construi impreuna montaje electronice cu breadboard-uri. Folosind LED-uri, rezistente si alte componente electronice, ne folosim de fizica pentru a crea lucruri utile.

Evenimentul va avea loc marti, 29 Oct 2019, de la ora 18:30 in cadrul Cartier Hub – la mezanin – Centrul Comercial Drumul Taberei (AUCHAN) – Str. Brașov 25, sector 6, Bucuresti. Este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 8-14 ani.

Participarea este gratuita si se realizeaza pe baza inscrierii: https://forms.gle/1JhQLwu5a3BrJ7ci7

Demonstratii de Robotica pentru copii

🤖 Hai să construim și să programăm roboței împreună! 🤖 Echipa ROBOTescu te invită la un curs distractiv și educativ unde îți poți exersa creativitatea și poți învăța cum sa programezi robotii. Sună distractiv? Hai și tu la curs. *Cursul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani❗️ Înscrierile se fac prin formularul online. https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan/articole/ateliere-robotescu 📛 Detalii aici: https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan/articole/hai-sa-construim-si-sa-programam-robotei-impreuna

Atelier demonstrativ de Robotica

  • 8 Septembrie 2019, 19:00-20:00 in cadrul Cartier Hub
  • participarea este GRATUITA

Echipa ROBOTescu ii asteapta pe cei mici sa descopere cum sunt creati robotii, sa ii programeze si sa inventeze viitorul…in joaca. * Invatam sa controlam robotii inspirati din lumea reala * Experimentam inginereste cu robotei pentru a “simti” fizica si matematica. * Cream jocuri si animatii folosind limbajul de programare Scratch dedicat copiilor

Evenimentul se va desfasura in cadrul Cartier Hub (Centrul Comercial Drumul Taberelor).

Workshop de Robotica LEGO pentru copii si parinti

Echipa ROBOTescu va asteapta pe 3 Iulie 2019 de la ora 18:00 sa descoperiti  Robotica in familie: perechi parinte-copil.

Construim si programam impreuna. Ne distram si invatam prin joaca. Daca obisnuiesti sa te joci cu copilul tau, workshopul acesta e gandit special pentru tine. Daca copilul nu si-a gasit inca pasiunea pentru stiinta, workshopul acesta e pentru el.

Evenimentul va dura 1.5 ore si se va desfasura in cadrul Cartier Hub din Centrul Comercial Drumul Taberelor – Mezanin. Adresa: Str. Brasov, nr. 25, sector 6, Bucuresti

    * Ne folosim imaginatia si indemanarea pentru a construi o masina-robot * Invatam impreuna sa o controlam cu ajutorul programarii

    * Participam la o cursa de masini si castigam timp de calitate petrecut impreuna cu copiii

Pentru participare va rugam sa completati formularul de inscrierehttp://bit.ly/2Kr7Ylz

Demonstratii & Workshop de Robotica

Pe 16 Martie 2019 ROBOTescu va invita la Cartier Hub (Centrul Comercial Drumul Taberelor – mezanin) pentru :

  Activitati demonstrative de Programare pe calculator si Robotica

     12:00-14:00 in Lobby-ul Hub-ului * Ajuta-ne sa cream un joc impreuna, pe ecranul interactiv! * Interactioneaza cu calculatorul prin miscare – demo jocuri create la     ROBOTescu * Joaca la dublu – demo jocuri create la ROBOTescu * Magie sau programare? – control robotei din gesturi

Workshop gratuit de Robotica pentru parinti si copii

    14:00- 15:00 in Sala mare a Hub-ului * Ne folosim imaginatia si indemanarea pentru a construi o masina-robot * Invatam impreuna sa o controlam cu ajutorul programarii * Participam la o cursa de masini si castigam timp de calitate petrecut impreuna cu copiii

Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza inscrierii folosind acest formular, in limita locurilor disponibile: https://bit.ly/2XMzQEe

Conacul Golescu

Centrul Comercial Drumul Taberelor

Stiintescu