Skip links

Transforma pasiunea pentru jocuri si roboti, in abilitati de programare!

Urmatoarea lectie gratuita: marti, 4 iunie, de la 17:00 - pentru copii 6-10 ani. Inscrie-te la un curs demo gratuit!

„Robotii vor cuceri lumea?”, dar TU ii vei conduce!

La cursurile noastre vei descoperi o armata de roboti si iti punem la dispozitie toate armele necesare pentru a invinge plictiseala si a invata cum sa programezi propriul tau robot, capabil sa execute toate misiunile pe care i le dai.

Sau, daca nu esti pregatit pentru o invazie mondiala, macar vei avea cea mai tare jucarie din cartier.

Durata sedinta

Durata sedinta

"60 de minute fara nici macar o secunda de plictiseala!

Categorii de varsta

Categorii de varsta

"Mici genii" (6-8 ani), "Junior Coders" (9-11 ani) si "Tech Wizards" (12-14 ani).
Adica, fiecare grupa cu o doza de creativitate, magie si multa tehnologie!

Youtube

Vrei sa inveti programare si sa creezi roboti incredibili, dar nu stii de unde sa incepi? Nu mai sta pe ganduri ca un robot! Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si te vom ghida prin tot procesul! Sunt sigur ca vei deveni un expert in robotica inainte sa spui... beep-boop!

Hai la curs

Hai la curs

Daca iti place ora demo, Abonamentul la cursurile noastre e ca un puzzle - vei descoperi treptat si cu usurinta toate piesele necesare pentru a crea propriul tau robot sau joc.

Intrebari frecvente

7 ani este varsta minima pentru a participa la cursurile noastre, dar daca stii cum sa faci roboti din jucarii de cand te-ai nascut, atunci te invitam sa ne arati!

Nu, nu trebuie sa ai cunostinte prealabile de robotica sau programare. Cursurile noastre sunt precum o excursie in spatiu - totul este pregatit pentru tine, indiferent daca esti un astronaut experimentat sau un novice curios.

Depinde de tine! Dar sa fim sinceri, odata ce incepi sa inveti robotica si programare, devine greu sa te opresti. Este ca si cum ai juca cel mai tare joc video, dar intr-un mod mai productiv!

Cursurile noastre sunt disponibile online si offline, asa ca daca vrei sa stai in pijamale si sa inveti robotica sau programare, esti binevenit sa ne faci o vizita virtuala!

Ai nevoie doar de o minte deschisa si de multa curiozitate! Dar, daca ai deja un robot sau un laptop, atunci esti in avantaj.

Haha, ne pare rau sa te dezamagim, dar nu suntem Hogwarts si nu avem baghete magice care sa faca din tine un expert in robotica si programare peste noapte. Dar, daca esti dispus sa muncesti putin si sa ai rabdare, cu siguranta vei face progrese rapide!

Daca nu esti multumit de cursurile noastre, il vom trimite pe robotul nostru de lupta sa iti ia un smoothie cu fructe, pentru a-ti imbunatati starea de spirit. Glumim, desigur! Dar suntem siguri ca nu vei fi dezamagit de cursurile noastre si vom face tot posibilul sa iti satisfacem nevoile de invatare. Abonamentul lunar se achita dupa ce te-ai convins ca vrei sa continui, nu inainte.

Inscrie-te la cursul de programare robotica

Programare, roboți și distracție - toate într-un singur loc! Înscrie-te acum!

Formular general
Home
Contul meu
Cos
Cauta