Skip links

Construiește-ți propriile aventuri interactive cu LEGO®!

Construiește, programează și lasă imaginația să zboare cu LEGO® Spike Essential sau LEGO® WeDo!

Urmatoarea lectie gratuita: marti, 4 iunie, de la 17:00, locuri limitate!

Dragi copii, cum ar fi sa puteti construi și programa proprii vostri roboți din LEGO® pe care apoi sa ii programati sa va ajute sa va faceti ordine in camera?

Desigur, nu trebuie sa uitati să le mulțumiti cu un suc de baterii după ce termină!

Lego® Spike Essential si Lego® WeDo sunt modalități excelente de a învăța și de a te distra în același timp. Cu aceste platforme, copiii pot învăța noțiuni importante de inginerie și programare, dar și să își dezvolte creativitatea și abilitățile sociale. Este o alegere excelentă pentru părinții care își doresc să încurajeze dezvoltarea intelectuală și socială a copiilor lor, într-un mod distractiv și interactiv.

Workshop LEGO® WeDo

Ce este LEGO® Spike Essential sau LEGO® WeDo?

Spike Essential face parte din sistemul de învățare LEGO® și este ultimul kit educational STEAM dezvoltat pentru varsta 6+.  Cu unitățile lui inovatoare din diferite domenii, programarea devine foarte ușor de învațat pentru copiii de diferite vârste și niveluri.

Spike Essential si WeDo sunt doua platforme educative similare, care îi ajută pe copii încă de la vârsta de 6 ani, să descopere tehnologia si sa învețe programarea într-un mod distractiv și interactiv. Aceste doua seturi includ piese de construit LEGO®, motoare, senzori și un controller pe care copiii pot sa il programeze (cu ajutorul pictogramelor) pentru a controla modelele construite de ei. Copiii se pot juca cu modelele pe care le-au construit și își pot folosi imaginația pentru a crea propriile scenarii.

Aceste platforme sunt ideale pentru copiii care doresc să învețe mai multe despre robotica și programare, dar și pentru părinți care doresc să încurajeze creativitatea și gândirea critică a copiilor lor. Lego® Spike Essential si WeDo constituie modalitați excelente de a-i introduce pe cei mici în lumea tehnologiei și de a le dezvolta abilitățile de rezolvare a problemelor.

Cui se adreseaza?

Te pasioneaza constructiile LEGO® si ai intre 6 si 10 ani?

Vrei sa dai “viata” constructiilor tale si sa descoperi cum functioneaza tehnologia?

Inseamna cea esti un copil curios și creativ, iar cursul LEGO® Discovery te va ajuta să iti dezvolti pasiunea și să se distrezi în același timp!

Poți să îți construiești propria ta lume de roboți și să îi faci să facă tot felul de lucruri amuzante, iar în timp ce te joci, poți să înveți și să îți dezvolți abilitățile STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică).

Cu LEGO® Spike Essential sau WeDo, învățarea este întotdeauna distractivă și interesantă!

Ce inveti la cursul de Robotica LEGO® – Discovery?

  • Cu ajutorul kiturilor educationale LEGO® Spike Essential sau WeDo si a trainerilor ROBOTescu, copiii vor descoperi ca programarea si tehnologia pot fi explorate in joaca.
  • Ei vor reusi sa inteleaga cum funcționează mașinile si obiectele “smart” din jurul lor si cum pot fi controlate prin intermediul unui computer. Acest lucru ii va ajuta sa se pregateasca pentru lumea digitală din viitor. Plus, nu-i nimic mai satisfăcător decât să-ți vezi propria creație LEGO® prinzând viață prin intermediul programării!
  • Cei mici pot construi o varietate de modele, cum ar fi animale, mașini și alte obiecte, și apoi pot programa controller-ul să le controleze în diverse moduri. De exemplu, ei pot programa un model pentru a se mișca într-un anumit mod, pentru a face sunete sau pentru a detecta obiecte din jurul lor.
  • LEGO® Spike Essential sau WeDo sunt modalitați excelente pentru copii să-și dezvolte creativitatea, gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor, în timp ce învață despre tehnologie și programare într-un mod distractiv și captivant.

Cum prinde viata o broscuta LEGO®?

Format curs:

  • In sala de curs
  • Cate 1 ora pe saptamana
  • Copiii vor lucra în echipa de cate 2 folosind cate un kit de robotica LEGO® WeDo si un laptop cu ecran tactil sau o tableta. Ei vor invata astfel sa dezvolte si abilitati de lucru in echipa.
  • Se primeste un raport saptamanal cu rezumatul lectiilor

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-te la curs si poti sa stabilesti dupa prima ora daca ti se potriveste.

Vei achita aceasta ora in cadrul primului abonament doar daca ti-a placut.

Cine?

Cine?

Pentru copii intre 6-10 ani.

Cand?

Cand?

Miercuri de la 16:30 si 17:30.
Joi de la 16:30 si 18:00. La noi la sediu.

Cat dureaza?

Cat dureaza?

1 ora

Ce vom folosi?

Ce vom folosi?

Kituri originale LEGO® Spike Essential sau WeDo, laptopuri cu touchscreen sau tablete Samsung de 10''.

Cat costa?

Cat costa?

300 RON per modul de 4 sedinte

Cine este trainer?

Cine este trainer?

Mihaela, programator baze de date cu peste 17 ani experienta si mama a doi baieti pasionati de tehnologie. Preda acest curs de 5 ani.
Costina, studenta eminenta la medicina, absolventa de liceu la informatica intensiv. Preda acest curs de jumatate de an.

Galerie Foto

Intrebari frecvente

7 ani este varsta minima pentru a participa la cursurile noastre, dar daca stii cum sa faci roboti din jucarii de cand te-ai nascut, atunci te invitam sa ne arati!

Nu, nu trebuie sa ai cunostinte prealabile de robotica sau programare. Cursurile noastre sunt precum o excursie in spatiu - totul este pregatit pentru tine, indiferent daca esti un astronaut experimentat sau un novice curios.

Depinde de tine! Dar sa fim sinceri, odata ce incepi sa inveti robotica si programare, devine greu sa te opresti. Este ca si cum ai juca cel mai tare joc video, dar intr-un mod mai productiv!

Cursurile noastre sunt disponibile online si offline, asa ca daca vrei sa stai in pijamale si sa inveti robotica sau programare, esti binevenit sa ne faci o vizita virtuala!

Ai nevoie doar de o minte deschisa si de multa curiozitate! Dar, daca ai deja un robot sau un laptop, atunci esti in avantaj.

Haha, ne pare rau sa te dezamagim, dar nu suntem Hogwarts si nu avem baghete magice care sa faca din tine un expert in robotica si programare peste noapte. Dar, daca esti dispus sa muncesti putin si sa ai rabdare, cu siguranta vei face progrese rapide!

Daca nu esti multumit de cursurile noastre, il vom trimite pe robotul nostru de lupta sa iti ia un smoothie cu fructe, pentru a-ti imbunatati starea de spirit. Glumim, desigur! Dar suntem siguri ca nu vei fi dezamagit de cursurile noastre si vom face tot posibilul sa iti satisfacem nevoile de invatare. Abonamentul lunar se achita dupa ce te-ai convins ca vrei sa continui, nu inainte.

Poveștile fericite ale clienților noștri - fără zahăr adăugat

Inscrie-te la cursul de Robotica LEGO Discovery

Construiește, programează și lasă imaginația să zboare cu LEGO WeDo si ROBOTescu!

Formular pagina curs
Home
Contul meu
Cos
Cauta