Skip links

Primul tau pas intr-o cariera IT este C++!

Dezvolta-ti gandirea logica si analitica!

O sa fie distractiv pentru acei copii carora le plac provocarile si problemele de logica. 

Primul nostru scop e sa-i atragem pe copii catre programare (vezi Scratch, Roblox, robotica), apoi sa le oferim sansa de a-si dezvolta aceasta abilitate atat de importanta in viitor (C++, Python). Acest curs ar putea fi pasul urmator in programare. 

C++ este in continuare in topul celor mai cautate skilluri la joburile de pe piata si foarte bine platit, oferind si foarte multe directii de dezvoltare. Majoritatea limbajelor de programare cautate sunt bazate sau asemanatoare ca principii cu C++, deci o fundatie solida permite invatarea usoara a oricarui alt limbaj.

Ce este C++?

Limbajul C++ a fost inventat de către Bjarne Stroustrup în 1979, ca o extindere a limbajului C. Limbajul C a fost inventat în 1969-1973 de către Dennis Ritchie pentru a realiza sistemul de operare Unix. Astfel, aproape toate programele scrise în C pot fi compilate în C++. (sursa pbinfo.ro)

C++ este un limbaj de programare general, compilat (adica necesita un alt program pentru a fi „tradus” pentru  computer).

Spre deosebire de C, C++ este un limbaj orientat obiect (POO) si foloseste clase, astractizarea datelor, mostenire si polimorfism. Vrei sa afli ce inseamna fiecare? Vino la curs!

Cui se adreseaza?

Programarea in C++ este potrivita copiilor intre 10 si 18 ani care au cunostiinte de Scratch sau alt limbaj de programare pentru copii.

Ai gandire logica si analitica? Atunci C++ este pentru tine! Este limbajul celor mai multe aplicatii si este baza oricarei cariere de succes in domeniu. 

Ce înveți la C++?

  • In acest curs, copiii isi vor dezvolta gandirea logica si algoritmica. Mai intai ne vom concentra pe limbajul C.
  • La inceput se va pune accent pe sintaxa si lucrurile de baza (variabile, conditionale, bucle repetitive, vectori), mergand catre algoritmica, prin probleme de logica chiar si genul de probleme de la olimpiadele scolare.
  • Scopul este de a face o reală introducere în lumea programării adevarate.

Format curs:

  • In camera ta (online)
  • Cate 1 sedinta pe saptamana
  • Sedinte de grup 3-5 copii de 1h 30 min
  • Sedinte individuale de 1h.

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-te la curs si poti sa stabilesti dupa prima ora daca ti se potriveste.

Vei achita aceasta ora in cadrul primului abonament doar daca ti-a placut.

Cine?

Cine?

Pentru copii de peste 10 ani

Cand?

Cand?

Luni, Marti, Miercuri de la 19:00 - Online

Cat dureaza?

Cat dureaza?

1h 30min sedinta de grup, 1h sedinta inviduala

Cum se programeaza?

Cum se programeaza?

Programarea se realizeaza usor, direct din browser.

Cat costa?

Cat costa?

80 RON sedinta de grup sau 100 RON sedinta individuala

Cine este trainer?

Cine este trainer?

Leonard, programator aplicatii web cu peste 17 ani experienta si profesor de informatica la liceu.
Preda copiilor de gimnaziu si liceu de 4 ani si ii pregateste si pentru olimpiade.

Intrebari frecvente

7 ani este varsta minima pentru a participa la cursurile noastre, dar daca stii cum sa faci roboti din jucarii de cand te-ai nascut, atunci te invitam sa ne arati!

Nu, nu trebuie sa ai cunostinte prealabile de robotica sau programare. Cursurile noastre sunt precum o excursie in spatiu - totul este pregatit pentru tine, indiferent daca esti un astronaut experimentat sau un novice curios.

Depinde de tine! Dar sa fim sinceri, odata ce incepi sa inveti robotica si programare, devine greu sa te opresti. Este ca si cum ai juca cel mai tare joc video, dar intr-un mod mai productiv!

Cursurile noastre sunt disponibile online si offline, asa ca daca vrei sa stai in pijamale si sa inveti robotica sau programare, esti binevenit sa ne faci o vizita virtuala!

Ai nevoie doar de o minte deschisa si de multa curiozitate! Dar, daca ai deja un robot sau un laptop, atunci esti in avantaj.

Haha, ne pare rau sa te dezamagim, dar nu suntem Hogwarts si nu avem baghete magice care sa faca din tine un expert in robotica si programare peste noapte. Dar, daca esti dispus sa muncesti putin si sa ai rabdare, cu siguranta vei face progrese rapide!

Daca nu esti multumit de cursurile noastre, il vom trimite pe robotul nostru de lupta sa iti ia un smoothie cu fructe, pentru a-ti imbunatati starea de spirit. Glumim, desigur! Dar suntem siguri ca nu vei fi dezamagit de cursurile noastre si vom face tot posibilul sa iti satisfacem nevoile de invatare. Abonamentul lunar se achita dupa ce te-ai convins ca vrei sa continui, nu inainte.

Poveștile fericite ale clienților noștri - fără zahăr adăugat

Inscrie-te la cursul de programare

C++ este limbajul pentru viitorul tau. Inscrie-te!

Formular pagina curs
Home
Contul meu
Cos
Cauta